Yapay Zeka Yatırımcı Tipine Göre 3 Altcoin Seçti: Potansiyelleri Yüksek!

2023, 2022’nin ayı piyasasından toparlanırken kripto para piyasası için harika bir yıl oldu. Şimdi, yatırımcıların boğa piyasasının devam etmesini beklediği 2024 yılına giriyoruz. Yatırımcılar şimdiden arayış içine girdiler. Yapay zeka, yatırımcı tipine göre 2024’ün başlangıcı için gelecek vaat eden 3 altcoin seçti

Yapay zekadan yatırımcı profiline göre 3 seçim yapmasını istedik

ChatGPT ilk başta Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Solana’yı (SOL) 2024 için umut vaat eden üç kripto para birimi olarak adlandırıyor. Ancak, bunlar zaten piyasa değerine göre ilk dört proje arasında yer alıyor. Biz de yapay zekanın daha da ileri gitmesini istedik. Bu nedenle, ikinci talepte şunu sorduk:

Siz bir finansal analistsiniz. Üç farklı yatırımcı profili için 2024 yılının başında yatırım yapmak üzere gelecek vaat eden birer altcoin seçin. Yatırımcı profilleri: Muhafazakâr, agresif ve çok agresif. Son verilerinize göre iyi temellere, umut verici talebe ve nispeten düşük değerlemeye sahip kripto paralara odaklanın.

ChatGPT’nin 2024 için gelecek vaat eden altcoin seçimleri

Yapay zeka, son verilerinin 2023’ün başlarına ait olduğunu açıkladı. Bu yüzden, yatırımcılara dikkatli olmalarını tavsiye etti. Yine de ChatGPT-4 Turbo modeli Cardano (ADA), Algorand (ALGO) ve Horizon’u (ONE) 2024 için gelecek vaat eden kripto paralar olarak seçti.

Muhafazakâr yatırımcılar için altcoin: Cardano (ADA)

Cardano, araştırma odaklı bir tasarım yaklaşımıyla gurur duyuyor. Ayrıca, daha dengeli ve sürdürülebilir bir ekosistem yaratmayı hedefliyor. Akıllı sözleşmeleri destekliyor. Ethereum’a benzer özelliklere sahip, ancak daha güvenli ve ölçeklenebilir bir altyapıya vurgu yapıyor. Cardano geniş bir topluluğa sahip. Ayrıca, proof-of-stake konsensüs mekanizması sayesinde kendisini çevre dostu bir seçenek olarak konumlandırıyor.

Agresif yatırımcılar için kripto para: Algorand (ALGO)

Algorand, akıllı sözleşmeler ve merkeziyetsizlik açısından Ethereum ile rekabet etmeyi hedefliyor. Yüksek hızlı işlemleri ve düşük ücretleriyle gurur duyuyor. Pure Proof of Stake (PPoS) olarak bilinen benzersiz bir mutabakat mekanizması kullanıyor. Ayrıca geliştiricileri, yüksek hacimli işlemlerin üstesinden gelmesi için tasarladı. Bu da onu kurumsal ve finansal uygulamalar için umut verici bir seçenek haline getiriyor.

Çok agresif yatırımcılar için altcoin: Harmony (ONE):

Harmony, ademi merkeziyetçilik ve güvenlikten ödün vermeden Blockchain ölçeklendirmeye odaklanıyor. Yüksek verim ve düşük gecikme süresi sağlayan 2sharding’ uyguluyor. Harmony’nin main-net’i çeşitli merkeziyetsiz uygulamalara ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, tokenı yönetişim ve işlemler için kullanılıyor. Gelişmekte olan bir altcoin projesi olarak, önemli bir büyüme potansiyeli var. Ancak aynı zamanda daha yüksek riskler de taşıyor.

Her şey göz önünde bulundurulduğunda, bu modeller hataya dayanıklı değil. Bu yüzden, ChatGPT’nin seçimlerini yatırım tavsiyesi olarak almamak gerekiyor. Özellikle, modeller kamuya açık veriler ve içerikle sınırlı. Tüm bunları özet bir şekilde yeniden üretiyor ve hata yapmaya eğilimli. Bu seçimlerini bir fikir vermesi açısından değerlendirmekte fayda var. Bu yüzden, Kriptokoin.com olarak, yatırımcıların her zaman kendi araştırmalarını yapmalarını tavsiye ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x